Model Truck Holland

ModelTruckHolland Twitter

MODELNIEUWS 2014

MODELNIEUWS 2014

Voor ons ligt een heel nieuw jaar en we zijn benieuwd wat de 2014 gaat brengen qua schaalmodellen. Diverse truckfabrikanten zijn hun bedrijfsprogramma aan het vervangen en dan kunnen natuurlijk de modelleveranciers niet achter blijven.

Archief

2012
2013
2015
2016

Nieuw Tekno schaalmodel Haegens

December 2014 - Op de valreep van 2014 komt Tekno met een schitterend model van Haegens uit Elsendorp. Een dikke Volvo FH04-750 Globetrotter met dieplader.(bron Tekno)

 

Nieuwe WSI Schaalmodel van de Haterd

November 2014 - Tontoys uit Oss komt wederom met een schitterend model van Van De Haterd uit Oss. Ditmaal brachten ze de Volvo FH4-750 globbetrotter XL trekker van van de Haterd op de markt.(bron WSI).

Nieuw WSI Schaalmodel van Grinsven

Juli 2014 - WSI komt wederom met een mooi model model van Van Grinven uit Schaijk, ditmaal een Volvo FH3 Globetrotter met Palfinger PK150002 laadkraan en daarachter een drie-assige semi dieplader. (bron WSI).

Nieuwe Tekno Schaalmodellen

Februari 2014 - Op de stands van Herpa en Tonkin laat Tekno het publiek op de Toy-Fair in Neurenberg kennis maken met de samples van de nieuwe Mercedes Actros MP04.Tekno heeft drie cabine varianten gemaakt; de Streamspace, Bigspace en Gigaspace. De introductiemodellen zijn 4x2 trekkers, maar ook de 6x2 en 8x4 trekkers zijn leverbaar. Naast de trekkers verschijnen er ook diverse bakwagen varianten. De eerste modellen zijn inmiddels in productie.(bron Tekno).

Nieuwe Conrad schaalmodellen

Januari 2014 - Het nieuwe jaar is net een maand oud en zoals alle jaren is dit de tijd dat de modelfabrikanten met de nieuwe modellen komen. De eerste die met z'n nieuws naar buiten komt is Conrad en we moeten zeggen daar zit heel leuk spul tussen, zoals diverse modellen van de nieuwe MAN TGS en TGX euro 6. Kortom supermodellen voor de verzamelaar van bouwvoertuigen.(bron Conrad)

Nieuwe Lion Toys kipper

Januari 2014 - LionToys komt wederom met een bedrijfsmodel uit de Ginaf modellen lijn, namelijk een 8x8 kipper van Grondverzet Machineverhuur Baarlo. GMB is een onderneming die sinds 35 jaar actief is op het gebied van grondverzet en transport. (bron LionToys).

<< terug naar index