Model Truck Holland

ModelTruckHolland Twitter

MODELNIEUWS 2015

MODELNIEUWS 2015

Voor ons ligt een heel nieuw jaar en we zijn benieuwd wat de 2015 gaat brengen qua schaalmodellen. Diverse truckfabrikanten zijn hun bedrijfsprogramma aan het vervangen en dan kunnen natuurlijk de modelleveranciers niet achter blijven.

Archief

2012
2013
2014
2016

Nieuwe Tekno schaalmodellen

April 2015 - Tijdens de Modelbouw Show te Ede toonde Tekno de eerste samples van de Volvo F10, F12 en F16 serie. De Volvo F serie wordt leverbaar in 3 cabine varianten en in 3 generaties. Hiermee kunnen verschillende trekkers en motorwagens gebouwd worden. Het detaillering niveau is aangepast naar de huidige tijd. Zo wordt de grill gemaakt van foto-ets materiaal en zowel links als rechts gestuurde versies zijn leverbaar. De eerste modellen worden het 2e halfjaar van 2015 uitgeleverd en zijn binnenkort te reserveren bij Tekno. (bron Tekno)

Nieuwe Conrad schaalmodellen

Januari 2015 - Het nieuwe jaar is net een maand oud en zoals alle jaren is dit de tijd dat de modelfabrikanten met de nieuwe modellen komen. De eerste die met z'n nieuws naar buiten komt is Conrad en we moeten zeggen daar zit heel leuk spul tussen, zoals diverse modellen van de nieuwe MAN TGS en TGX euro 6. En natuurlijk komen de oldtimers ook weer goed aanbod in diverse kipper varianten en ditmaal ook als tankwagen.Kortom supermodellen voor de verzamelaar van bouwvoertuigen.(bron Conrad).

Nieuw WSI Schaalmodel Martens en van Oord

Januari 2015 - Martens en Van Oord uit Oosterhout heeft het ‘wagenpark’ uitgebreid met een nieuw type schaalmodel, een MAN truck met bijpassende dieplader. Dit schaalmodel is gemaakt in de MvO-kleuren en zit in een bijpassende verpakking. (bron Martens en van Oord).

<< terug naar index