Model Truck Holland

ModelTruckHolland Twitter

NIEUWSBERICHT

NIEUWSBERICHT

Naast het nieuws dat wij u brengen over schaalmodellen en vrachtwagens, zo staan we zelf ook wel eens in de picture. De ene keer met een schaalmodel dat we gemaakt hebben en de ander keer als onze foto's voor een nieuwsbericht of reclamemateriaal is gebruikt.

Schoonesdakar uitzwaaimiddag

28 december 2014 - Het begint langzaam aan traditie te worden, voordat het Schoonesdakarteam naar Zuid-Amerika af reist, worden ze als helden uitgezwaaid vanuit Den Driehoek in Vinkel

Schoonesdakar Schoonesdakar Schoonesdakar

Artikel in Thuis in het Nieuws Schoonesdakar

20 december 2014 - Als aankondiging voor de uitzwaaidag van 28 december stond er een leuk artikel in de regionale krant van Maasdonk met een mooie foto die wij gemaakt hadden tijdens de persdag.

Schoonesdakar Schoonesdakar Schoonesdakar

DAKARSPEED Pre-Proloog 2014

14 november 2014 - Afgelopen weekend was team dakarspeed voltallig aanwezig op het zeer geslaagde pre-proloog weekend in Valkenswaard.
Op zaterdagavond werden ze als derde truck door Allard Kalff verwelkomd op het startpodium in het centrum in Valkenswaard, waar enkele duizenden toeschouwers aanwezig waren.
Volgens Maurik van den Heuvel is de truck voor komende dakar zodanig verbeterd dat een top 15 notering zeker weer tot de mogelijkheden behoort, maar dat finishen het eerste doel blijft!

Zondag was het hele team aanwezig bij de grote Dakarspeed vip tent op het paddock, om de meer dan 600 vip gasten te verwelkomen. Naast de rallytruck waren daar ook de nieuwe servicetruck en de servicejeep te bewonderen.
Op een spekglad en smal circuit wist team Dakarspeed toch nog een hele mooie zesde tijd te rijden. “we willen zo vlak voor de dakar inscheping geen risico’s nemen. Het allermooiste van deze dag is het publiek vermaken met wat spectaculaire jumps en mooie slidings”, aldus Maurik.

Wij waren er natuurlijk bij en maakten voor Dakarspeed de foto's van het nieuwsbericht.

Dakarspeed Dakarspeed Dakarspeed

Eindejaarsmarkt 2013

28 december 2013 - Tijdens de Truckseindejaarsmarkt moesten we ff goed kijken, op een reclamebord van de Van Boxtel Groep kwamen enkele foto's ons heel bekend voor. Wij hadden deze namelijk zelf gemaakt tijdens de opendag ter gelegenheid van hun 75-jarig bestaan, hartstikke leuk om ze zo weer terug te zien..

Boxtel Groep Boxtel Groep Boxtel Groep Boxtel Groep Boxtel Groep Boxtel Groep

Truckstar september 2013Truckstar

5 september 2013 - Voor Vloerenbedrijf Nelissen uit Geffen bouwden we hun DAF XF 6x2 trekker met daarachter een vloerenoplegger. Aangezien het merendeel zelfbouw is hebben we een foto gestuurd naar het magazine Truckstar voor hun rubriek miniaturen. We vonden het superleuk dat deze dan ook geplaatst is, een hele mooie vermelding van een mooi stukje modelbouw waar we echt trots op zijn. Wij willen bij deze Truckstar bedanken voor deze vermelding.

Nelissen Nuland Nelissen Nuland Nelissen Nuland

TwitterTwitter

8 maart 2012 - Na Faceboek is Modeltruckholland.nl vanaf heden ook terug kunt vinden op Twitter. Het laatste nieuws, de nieuwste modellen, de nieuwste foto's via een tweet bent u direct op de hoogte van de ontwikkelingen op onze site

FacebookFacebook

25 januari 2012 - Ook wij van Modeltruckholland.nl gaan met onze tijd mee, vandaar dat u ons sinds begin dit jaar terug kunt vinden op Facebook. Hier ziet u het laatste nieuws, de nieuwste modellen, de nieuwste foto's kortom u bent dan weer 100% op de hoogte van de ontwikkelingen op onze site.

Spandoek Schoonesdakar

18 januari 2012 - Special voor de terugkomst van het Schoonesdakarteam was er een spandoek gemaakt om ze een hartelijk welkom te heten. Wij vonden het super om te zien dat ook enkele van onze fotos daarvoor gebruikt zijn.

Schoones Dakar Schoones Dakar Schoones Dakar

Facelift websiteWebsite

12 Januari 2012 - We vonden het weer eens tijd om onze site een face-lift te geven alleen is het daarmee niet gebleven. Alle reportages zijn op nieuw gereed gemaakt, een hele andere lay-out en natuurlijk nog meer fotos van o.a. truckruns, truckshows, en natuurlijk fotos van vele nieuwe modellen, kortom te veel om op te noemen, dus we zouden zeggen neem eens een kijken en laat ons weten wat je ervan vindt.

Vladeracken Tekst-TV Schoonesdakar

14 november 2011 - Zoals u u wellicht gezien heeft, hebben we afgelopen tijd het Schoones Dakar team gevolgt en er via onze site er aandacht aan besteed met leuke foto reportages e.d. Veel van ons beeldmateriaal is dan ook terug te zien op hun site. We vonden het dan ook heel erg leuk toen we het verzoek kregen van Vladeracken Tekst-TV of we elke fotos beschikbaar wilden stellen voor de locale kabelkrant.

Schoones Dakar Schoones Dakar Schoones Dakar

Truckstar augustus 2011Truckstar

5 september 2011 - We waren zeer verrast toen we de Truckstar van augustus op de mat kregen. In hun rubriek zelfbouwminiaturen, was het model dat wij maakten van de Scania van A. van de Haterd uit Geffen verkozen tot miniatuur van de maand. Voor ons een hele mooie bekroning op een mooi stukje modelbouw, zo mooi zelfs dat inmiddels WSI plannen heeft het model ook te geen produceren.. Wij willen bij deze Truckstar bedanken voor deze vermelding.

Haterd Geffen Haterd Geffen Haterd Geffen

Truckstar Fotojaarboek 2008WebsiteWebsite

20 augustus 2008 - Speciaal voor chauffeur Toon van Dijk maakten wij een complete fotoreportage in de zandwinning van de Uivermeertjes in Deest. Deze fotos zouden dan door hem gebruikt kunnen worden voor het Truckstar fotojaarboek. We waren zeer trots toen we het fotojaarboek onder ogen kregen. 1 van de fotos welke wij gemaakt hadden stond zelfs voor op de cover, iets waar wij dan ook heel trots op zijn. We wensen Toon veel succes met de verkiezing mooiste truck van Nederland. Onze stem heeft ie natuurlijk te pakken.

WebsiteFacelift website

19 November 2007 - Momenteel zijn we druk aan het werk met de geheel vernieuwde website, met nog meer fotos van o.a. truckruns, truckshows, vele nieuwe modellen, kortom te veel om op te noemen, dus we zouden zeggen hou onze site in de gaten, want binnenkort gaat ie online.

Truckstar December 2006WebsiteWebsiteWebsite

23 december 2006 - De website begint steeds meer vorm te krijgen en we vonden het dan ook geweldig dat dit niet onopgemerkt bleef. In de Truckstar magazine van januari werd in de rubriek "Zeagles Mail" op een hele leuke wijze aandacht besteed aan onze site met een kleine preview van onze site. Kortom een hele leuke opsteker voor ons van Truckstar, waar we ze dan ook heel dankbaar voor zijn.

Pesanti & Eccezionali Januari 2006

1 januari 2006 - Onlangs werden wij van ModelTruckHolland benaderd of we meewilden werken aan een artikel voor een Italiaans Truckblad, genaamd Pesanti & Eccezionali. Ze zocht nog foto's om toetevoegen aan het artikel omtrent 5-assige Iveco Trakkers. Omdat wij een fotoreportage gemaakt hadden van de Iveco Trakker van H. den Dekker uit Veen, kwamen ze bij ons terrecht met de vraag of ze deze foto's mochten gebruiken. En daar zeggen wij geen nee tegen. Als dank kregen we een exemplaar toegestuurt en werd onze naam vermeld in het artikel.

Pesanti & Eccezionali Pesanti & Eccezionali Pesanti & Eccezionali

Truckstar April 2005WebsiteWebsite

30 maart 2005 - We waren zeer verbaast toen we onlangs de Truckstar van april op de mat kregen. Hierin werd in de rubriek "Zeagles Mail" op een hele leuke wijze aandacht besteed aan onze website. Er was hierbij een preview te zien van onze site met daarbij een leuk stukje tekst. Wij willen bij deze Truckstar bedanken voor deze leuke verrassing.