Model Truck Holland

ModelTruckHolland Twitter

TRUCKNIEUWS 2015

TRUCKNIEUWS 2015

De Renault Trucks T is door de ‘International Truck of the Year’ jury verkozen tot ‘Truck of the year 2015’. Met in totaal 129 punten, 48 punten meer dan de dichtstbijzijnde concurrent, haalde de Renault Trucks T de winst binnen. De jury, bestaande uit 25 truckjournalisten van 25 truckgespecialiseerde Europese magazines, oordeelde dat de Renault Trucks T het voertuig is dat de grootste bijdrage leverde aan het wegtransport dit jaar.

Archief

2012
2013
2015
2016

2x Nieuwe Volvo FMX voor Arno van den Dungen, Hedikhuizen

23 oktober 2015 - Door BAS Waalwijk zijn twee Volvo FMX 460pk 8x4 wide-spread containerwagens afgeleverd aan Arno van den Dungen uit Hedikhuizen. Jansen Hydrauliek uit Dongen heeft de beide Volvo vrachtwagens voorzien van een haakarmsysteem.

Nieuwe Volvo FH voor G. Weijers, Oss

17 oktober 2015 - Door BAS Oss is een nieuwe Volvo FH 540pk 4x2 trekker geleverd aan Gerard Weijers Int. Transport uit Oss.

3x Nieuwe Volvo FH voor Ploegam, Vinkel

8 oktober 2015 - Uit een order van 4 stuks, zijn reeds de eerste 3 Volvo FH 460 pk 6x2 trekkers geleverd aan Ploegmakers uit Vinkel

Nieuwe DAF 106XF voor van Berkel Groep, Eerde

25 september 2015 - Door van Hooft bedrijfswagens heeft een DAF FAN XF440 met hydro-axle afgeleverd aan de van Berkel Groep uit Eerde.

Nieuwe Volvo FH16 voor Schoones, Vinkel

12 september 2015 - Door BAS Oss is een nieuwe Volvo FH16 750pk 10x4 trekker geleverd aan Transportbedrijf Schoones B.V. te Vinkel.

Nieuwe MAN TGS voor A. Helmer, Breda

19 augustus 2015 - Door Thieu van Dorst Bedrijfswagens B.V. is een MAN TGS 49.480 10X4 BLB kipper afgeleverd aan Alex Helmer uit Breda.

Nieuwe MAN TGX voor A. van Grunsven, Uden

11 augustus 2015 - Door Thieu van Dorst Bedrijfswagens B.V. is een MAN TGX 26.440 6X2/4 BLX XLX trekker afgeleverd aan Van Grunsven & Langenhuijzen Transport b.v. uit Uden.

Nieuwe Volvo FM voor Haegens, Elsendorp

27 juli 2015 - Onlangs is een Volvo FM 8×2 bakwagen, uitgerust met een HMF 85 tonmeter autolaadkraan inclusief fly-jib en lier afgeleverd aan Haegens Kraanverhuur uit Elsendorp door BAS Trucks te Veghel en Van Rijssel Carrosseriebedrijf te Asten.

Nieuwe Ginaf X6 5250 TSE voor Donders, Esbeek

23 juli 2015 - Voor Grondverzet en Transportbedrijf Donders uit Esbeek heeft Jansen Hydrauliek een GINAF X6 5250 TSE voorzien van een robuuste JHS achteroverkieper met Multikap opbouw

Nieuwe Volvo FM voor Van Grunsven, Uden

18 juli 2015 - Onlangs afgeleverd aan Van Grunsven & Langenhuijzen Transport B.V. uit Uden deze fraaie Volvo FM 450 pk 8x4 Tridem voorzien van kraan en asfaltkipper door Palfinger Nederland en BAS Veghel.

Nieuwe Scania G410 voor W. Faassen , Oss

20 juni 2015 - W. Faassen uit Oss heeft een nieuwe Scania G410LB8x2*6MLB bakwagen in gebruik genomen. De laadbak werd opgebouwd door carrosseriefabriek Roefs uit Middelbeers.

Nieuwe DAF voor Vloerenbedrijf Mauriks, Rosmalen

20 juni 2015 - Vloerenbedrijf Mauriks uit Rosmalen heeft een nieuwe DAF FTG XF460 Super Space Cab 6x2 trekker in gebruik genomen.Wilco Mauriks is 16 jaar geleden begonnen als zelfstandig vloerenlegger nadat hij 10 jaar ervaring had opgedaan als vloerenlegger. Begonnen werd met een personenauto en een losse pomp erachter en kort na de introductie van de volautomatische vloerenleggersauto's werd hierin geinvesteerd . De zaken gingen goed en een tweede auto werd aangeschaft. Een bedrijfspand aan de Ketelaarskampweg volgde en hier is het bedrijf nog steeds gevestigd.

Twee nieuwe Volvo FMX trekkers voor Van Wees, Malden

29 mei 2015 - Transportbedrijf van Wees uit het Gelderse Malden heeft onlangs, uit handen van BAS Nijmegen, twee nieuwe Volvo FMX 4x2 trekkers met 450pk in ontvangst genomen. Beide trekkers zijn uitgerust met een ‘Heavy Duty voorbumper’ en I-Shift software voor off-road gebruik bestaande uit Launch Control en de Schommelstand. Daarnaast beschikken de trekkers onder andere over Volvo Dynamic Steering en Dynafleet. Van Wees uit Malden vervoert losgestorte materialen waaronder zand en grind waarbij ze er te allen tijde voor zorgen kwaliteit te leveren tegen een zo laag mogelijke prijs.

Nieuwe Volvo FH voor Van de Beeten Meulendijks, Veghel

29 mei 2015 - Van de Beeten Meulendijks B.V., de specialist in grond-, straat- en sloopwerkzaamheden uit Veghel, heeft een nieuwe Volvo FH 460pk 6x2 trekker met elektro/hydraulisch gestuurde voorloopas met bogielift in gebruik genomen, afgeleverd door BAS Veghel. De trekker is uitgerust met een Driver Comfort en Visibility Pro-pakket. Daarnaast is er onder andere een hydrauliekinstallatie gemonteerd.
In 2012 hebben Van de Beeten Loon- en Grondverzet B.V. en Meulendijks Bulldozer en Transport hun krachten gebundeld onder de naam: Van de Beeten Meulendijks B.V. Het bedrijf zoals we dat nu kennis is gespecialiseerd in grondverzet en transport, onder- en bovengrondse infra, aanleg eerste klas bodems voor de hippische sector, cultuurtechnische werken, leveranties primaire en secundaire bouwstoffen, containerverhuur en de aanleg van exclusieve tuinen en vijvers.

Nieuwe DAF CF kipper voor Van Aaken, Eersel

17 mei 2015 - Nog net voor het jubileum werd door Truckland een DAF CF 410 FAD 8x4 kipper afgeleverd aan Van Aaken Grondverzet uit Eersel. Jansen Hydrauliek heeft de DAF voorzien van een JHS achteroverkipper. Deze kipper is voorzien van Hydraulische Multikappen en is volledig geïsoleerd. Van Aaken bestaat sinds 1954 en is een sterke partner in alle vormen van grondverzet. Zij zijn actief bij zowel grote als kleine projecten in de bouw en wegenbouw.

Nieuwe Volvo voor Gebr. Dijkhoff, Heeswijk-Dinther

18 april 2015 - Gebroeders Dijkhoff uit Heeswijk-Dinther heeft onlangs een Volvo FMX 8x4 460pk Tridem Vrachtwagen met gestuurde naloopas in gebruik genomen. De FMX, welke is afgeleverd door BAS Veghel, beschikt onder andere over, I-Shift Distribution & Construction met Kick-Down functie, een distributie PTO, vangmuilkoppeling en Volvo Dynamic Steering, de functionaliteit die bij hoge snelheden oneffenheden en kuilen in de weg nivelleert waardoor het rijden een stuk relaxter en veiliger wordt. Daarnaast heeft TERBERG de hydraulische voorwielaandrijving van deze robuuste truck verzorgd. VDL is verantwoordelijk geweest voor de haakarm waarnaast Damen Hydrauliek de montage van een HIAB autolaadkraan heeft verzorgd.

Derde nieuwe Volvo voor Schoones, Vinkel

18 april 2015 - Door BAS Oss is de derde nieuwe Volvo FH 460pk 6x2 trekker met gestuurde voorloopas geleverd aan Transportbedrijf Schoones B.V. te Vinkel. Deze trekker is onder andere voorzien van een elektro/hydraulisch gestuurde voorloopas met bogielift, een schuifframe, een visibility pro-pakket bestaande uit een regensensor Bi-Xenon en statische bochtenverlichting, een dakbeugel met diverse verlichting en een hydrauliekinstallatie t.b.v. een kipperoplegger.

Aanvulling wagenpark voor Van Kaathoven, Beek en Donk

19 maart 2015 - Sinds deze week heeft van Kaathoven uit Beek en Donk haar wagenpark uitgebreid met een jong gebruikte Ginaf 10x6 met TRIDEM® achterasopstelling en drie aangedreven achterassen. De hoofdactiviteiten van Van Kaathoven, bestaan uit het slopen van gebouwen en het saneren van de bodem, kortom toepassingen waarbij een 10x4 terreinvaardigheid tekort komt.

Nieuwe Volvo voor Laarakkers, Sambeek

12 maart 2015 - Laarakkers uit Sambeek heeft een nieuwe Volvo FH 4x2 trekker met 500pk in gebruik genomen, uit handen van BAS Nijmegen. De trekker heeft een I-shift Distribution & Construction software toepassing voor off-road gebruik bestaande uit Launch control en Schommelstand om het wegrijden op een helling en andere moeilijke omstandigheden te vergemakkelijken.

Nieuwe Volvo voor Schoones, Vinkel

7 maart 2015 - Door BAS Oss is een nieuwe Volvo FH 460pk 6x2 trekker met gestuurde voorloopas geleverd aan Transportbedrijf Schoones B.V. te Vinkel. Deze trekker is onder andere voorzien van een elektro/hydraulisch gestuurde voorloopas met bogielift, een schuifframe, een visibility pro-pakket bestaande uit een regensensor Bi-Xenon en statische bochtenverlichting, een dakbeugel met diverse verlichting en een hydrauliekinstallatie t.b.v. een kipperoplegger.

Nieuwe Volvo voor Schoones, Vinkel

28 februari 2015 - Door BAS Oss is een nieuwe Volvo FH 460pk 6x2 trekker met gestuurde voorloopas geleverd aan Transportbedrijf Schoones B.V. te Vinkel. Deze trekker is onder andere voorzien van een elektro/hydraulisch gestuurde voorloopas met bogielift, een schuifframe, een visibility pro-pakket bestaande uit een regensensor Bi-Xenon en statische bochtenverlichting, een dakbeugel met diverse verlichting en een hydrauliekinstallatie t.b.v. een kipperoplegger.

Nieuwe Volvo voor W.B. van der Donk, Vinkel

3 februari 2015 - Voor W.B. van der Donk uit Vinkel heeft Jansen Hydrauliek een VOLVO FH16 voorzien van een JHS/KEMPF ALUMINIUM achteroverkipper. Deze Kipper is voorzien van Multikappen en een Asfaltsnep. Tevens is er aan W.B. van der Donk Transport een gloednieuwe Aluminium KEMPF Trailer geleverd, ook deze oplegger is voorzien van Multikappen en HYVA Klepsluiting.

Nieuwe Volvo FH 10x4 voor Th. van de Camp, Berghem

24 januari 2015 - Momenteel is de nieuwe Volvo FH 10x4 voor Th. van de Camp uit Berghem in aanbouw en wordt deze voorzien van de extra tussen as. Th. van de Camp is een veelzijdig familiebedrijf, wat zich in de afgelopen 40 jaar heeft ontwikkeld tot de ideale partner in diverse werkzaamheden.

Nieuwe Mercedes Arocs 8x4 voor Van Boxtel Groep, Heeswijk

18 januari 2015 - Door Ruttchen Veghel was een Mercedes Arocs 8x4 containerwagen geleverd aan Van Boxtel Groep B.V. te Heeswijk. Van Boxtel Groep B.V. is meer dan 75 jaar een sterk familiebedrijf. De derde generatie geeft inmiddels leiding aan een modern, professioneel en klantgericht familiebedrijf. Dagelijks is een team van zo’n 30 medewerkers deskundig en vakbekwaam aan de slag in de diverse disciplines: transport, grond- en sloopwerk, containerverhuur, recycling en zand- en grindhandel.

Nieuwe DAF XF Voor Van der Linden, Veghel

18 januari 2015 - DAF De Burgh Eindhoven heeft een nieuwe DAF XF440 afgeleverd aan Van der Linden te Veghel.Van der Linden werd opgericht in 1986 door de huidige directeur Jan van der Linden. Van der Linden is gevestigd in Veghel en is een familiebedrijf pur sang. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in transport en handel van agrarische en industriële producten.(bron De Burgh)

Nieuwe Volvo FH Voor Van Lijssel, 's-Hertogenbosch

14 januari 2015 - BAS Oss heeft een nieuwe Volvo FH 420pk 4x2 trekker geleverd aan Van Lijssel Materieel te 's-Hertogenbosch. Van Lijssel Transport BV gevestigd te 's-Hertogenbosch is een dynamisch bedrijf met tal van activiteiten. Het bedrijf is actief in transport, grondwerk, sloopwerk, infra, zand & grind, bodemsanering, haven op- & overslag en verhuur van materieel.(bron BAS Volvo)

Nieuwe Volvo FMX Voor Arno van der Dungen

1 januari 2015 - Door BAS Waalwijk zal medio mei een nieuwe Volvo FMX 8x4 wide-spread afgeleverd worden aan Arno van den Dungen uit Hedikhuizen.

Nieuwe Mercedes Arocs 8x4 voor Van Boxtel Groep, Heeswijk

1 januari 2015 - Er moet nog het e.e.a. aan gebeuren maar tijdens het Mega Trucks Festival in Den Bosch hebben we hem al mogen aanschouwen, de nieuwe Mercedes Arocs gespoten is in de bekende 3 kleur en voorzien van een kabelafzetsysteem.

<< terug naar index